Nieuws De Vroe Groep

Prettige Feestdagen !

 

Het bouwverlof gaat in van vrijdag 23/12/2016 tem maandag 09/01/2017

 

We wensen iedereen Prettige Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2017 !!

 

We zijn opnieuw bereikbaar !!

 

We zijn vandaag 21/11/2016 door een vroege electriciteitsonderbreking NIET via telefoon te bereiken .

18/11/2016

 

Proficiat aan onze twee trouwe medewerkers die op 8 oktober en op 5 november 25 jaren lang deel uitmaken van onze groeiende KMO !!

Vandaag hebben we officiëel onze samenwerking bevestigd in de nieuwbouw van Groep De Vroe . Dit in aanwezigheid van vele gemotiveerde mensen , de peter van het project , CEO van ATS, Réné Schepens ijverde in zijn speech naar meer middelen voor de jongeren die zich technisch willen laten opleiden . Dit was een sterke oproep naar vooral de politiek .  Wij zijn alvast zeer sterk gemotiveerd om er iets moois van te maken, een goede samenwerking tussen scholen en het bedrijfsleven , om de jongeren op het niveau van het bedrijfsleven te brengen , naar kwaliteiten, waarden en normen .

Vele mensen van de pers waren talrijk aanwezig . Sterk signaal dat dit leeft , .....

Deze ruimte kan verhuurd worden als tentoonstellingsruimte .

Wens je meer info , vraag ernaar !

Dankzij Make A Wish, een organisatie die wij graag financiële steun bieden, kon de 17-jarige Pieter-Jan de enige echte Dalai Lama ontmoeten. Het was een fantastische belevenis!

De Vroe Groep sponsorde KTA MoBi voor hun Bouwmarathon. Op deze Bouwmarathon metselden de leerlingen 24 uren aan één stuk door aan een gevel.