Nieuws De Vroe Groep

18/11/2016

Vandaag hebben we officiëel onze samenwerking bevestigd in de nieuwbouw van Groep De Vroe . Dit in aanwezigheid van vele gemotiveerde mensen , de peter van het project , CEO van ATS, Réné Schepens ijverde in zijn speech naar meer middelen voor de jongeren die zich technisch willen laten opleiden . Dit was een sterke oproep naar vooral de politiek .  Wij zijn alvast zeer sterk gemotiveerd om er iets moois van te maken, een goede samenwerking tussen scholen en het bedrijfsleven , om de jongeren op het niveau van het bedrijfsleven te brengen , naar kwaliteiten, waarden en normen .

Vele mensen van de pers waren talrijk aanwezig . Sterk signaal dat dit leeft , .....

Deze ruimte kan verhuurd worden als tentoonstellingsruimte .

Wens je meer info , vraag ernaar !

Dankzij Make A Wish, een organisatie die wij graag financiële steun bieden, kon de 17-jarige Pieter-Jan de enige echte Dalai Lama ontmoeten. Het was een fantastische belevenis!

De Vroe Groep sponsorde KTA MoBi voor hun Bouwmarathon. Op deze Bouwmarathon metselden de leerlingen 24 uren aan één stuk door aan een gevel.

Met De Vroe Groep hebben wij een bedrag van 1.450 € weggeschonken aan Make A Wish. Hiermee hebben wij bijgedragen aan de wens van de 11-jarige Amarylis. 

Vanaf maandag 5 mei 2014 heten wij u welkom in onze nieuwe gebouwen, gelegen op dit adres:

Fraterstraat 109A
9820 Merelbeke

6 december 2013: Ons volledige team heeft de 8-uur durende cursus EHBO aangeduide persoon (nijverheidshelper) gevolgd.