top of page

Vacatures

Als continu evoluerend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze vacatures. 

782.jpg

Administratief bediende

Eerste contact voor klanten, leveranciers & partners. Voorbereiding boekhouding. Beheer mailboxen en andere administratieve taken.

Metser

Metselwerk uitvoeren bij de constructies van huizen en appartementen en dit zowel voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Je kan als metser binnen- en buitenmuren in verschillende steensoorten metsen en met verschillende technieken. Als metser kan je voegen en hervoegen.

Schrijn- en daktimmerwerker

Opbouw dakstructuur van hellende & platte daken. Het plaatsen van isolatie en gevelbekledingen. 

Calculator

Berekenen van verschillende offertes in samenspraak met projectleiders. Inschatten van productprijzen, leverancierskosten en risicofacturen die prijzen beïnvloeden.

Zink- en koperwerker

Aanbrengen van dakbedekking op schuine en platte daken. Plooien, solderen, nagelen en schroeven.Het plaatsen van dakgoten, aansluitingen, leien... 

Dakwerker platte daken

Verwerken van roofing, EPDM, dakisolatie. 

Dakwerker hellende daken

Plaatsen van pannen, leien, staalplaten en andere soorten dakbedekking. Het dak gedeeltelijk of volledig verwijderen en vervangen. 

Aluminium schrijnwerker

Produceren & plaatsen van aluminium ramen, deuren & toebehoren. U bezit zin voor precisie en afwerking. 

bottom of page